Što je erekcija

Znate li što je erekcija?

Ako ste muškarac, sigurno ste ju mnogo puta doživjeli, a ako ste žena također je vrlo izgledno da ste čuli za nju. U pitanju je naravno erekcija. Znate li što je erekcija? To je drugi naziv za ukrućenje penisa, a do toga dolazi prilikom seksualnog uzbuđenja. Doduše, do erekcije može doći i kad seksualnog uzbuđenja nema, već se muškarac probudio ujutro i razina testosterona mu je visoka. Svatko tko zna što je erekcija vjerojatno zna i što je erektilna disfunkcija. Riječ je o nesposobnosti postizanja ili održavanja erekcije kako bi spolni odnos bio uspješno izvršen. Ako se pitate što je erekcija i erektilna disfunkcija, vjerojatno istodobno pretražujete i metode pomoću kojih se erekcija može postići i održati. Jedan od učinkovitih proizvoda na tržištu je gel za potenciju. Takav gel za potenciju potrebno je namazati na spolni ud i učinak je trenutan. Naravno, prije korištenja je dobro da se posavjetujete s vašim liječnikom.

Što je erekcija i kako dolazi do nje?

Svaka odrasla osoba bi trebala znati što je erekcija. Radi se o osnovama reproduktivnog zdravlja a bome i opće kulture. Iako je seks i dalje tabu tema, potrebna je dodatna naobrazba stanovništva radi boljeg razumijevanja svoje seksualnosti a u konačnici i zdravlja. Osoba koja zna što je erekcija će vam objasniti da je to složen mehanizam u kojem suradnjom živčanog i krvožilnog sustava dolazi do ukrućenja penisa prilikom seksualne uzbuđenosti. Točnije, zbog živčanog impulsa dolazi do opuštanja glatkih mišića koji se nalaze u arterijskim stijenkama te se dotok krvi u penis povećava, a tzv. spužvasto tkivo u penisu se puni krvlju. Upravo zbog takvog punjenja krvlju dolazi do ukrućenja penisa. Osoba koja zna što je erekcija će vam također znati objasniti i što je erektilna disfunkcija. To je stanje u kojem se gornje opisani postupak ne može uspješno provesti. Za rješavanje takvog problema postoje brojni preparati koji potom umjetno opuštaju glatke mišiće u arterijama te omogućuju dotok krvi u penis.

Ako se pitate što je erekcija, ovo trebate znati

Sposobnost postizanja i održavanja erekcije smatra se znakom muževnosti i muškarcima a i ženama je veoma stalo da ta sposobnost postoji. Osim znanja o tome što je erekcija, potrebno je znati i što je erektilna disfunkcija i kako ju spriječiti. Ako znate što je erekcija, vjerojatno znate i da dobra fizička kondicija može itekako pomoći u održavanju erekcije. Dobra kondicija znači da vam je krvožilni sustav u dobrom stanju, a upravo taj sustav je ključan za postizanje erekcije. Ako brinete o svom zdravlju a postizanje erekcije vas i dalje muči, bilo bi dobro da posjetite svog liječnika. To svakako trebate napraviti i prije nego počnete koristiti tablete za potenciju i razne gelove za potenciju. Problem je i taj što je erekcija znak mladosti, te zajedno sa starenjem nas prati i sve teže postizanje erekcije. To je pak direktna posljedica pada testosterona u tijelu. Testosteron u tijelu se pak održava tjelovježbom što nas opet vraća na prvu misao, a ta je da tjelovježba i zdrav život su glavni načini očuvanja erekcije.

Želiš kontaktirati damu putem sms poruke?

Odaberi djevojku koju želiš kontaktirati i pošalji njeno ime u sms poruci na broj 888222 i uživaj u dopisivanju. Cijena poruke 0,49 € / 3,72 kn sms .